top logo
902FM Det Nye Radio Ballerup listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Ballerup has become a very popular radio station of Denmark in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
902FM Det Nye Radio Ballerup official website address is www.radioballerup.com
902FM Det Nye Radio Ballerup
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Denmark : 902FM Det Nye Radio Ballerup ]