RTI FM

Info koment Stacione raport

RTI FM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

RTI FM official website address is www.rti.fm

Vend: Czech Republic

loading...

Popular Stations