Rock Zone

Info koment Stacione raport

Rock Zone transmeton programin e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programit, Rock Zone transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Rock Zone adresën e internetit është www.rockzone.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations