Rock Radio Gold

Info koment Stacione raport
Rock Radio Gold dekoron playlist e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programit, Rock Radio Gold transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative në bazë të përmbajë nga çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Faqja zyrtare e Radio Rock Gold është www.radiogold.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations