Radio Zlin

Info koment Stacione raport

transmeton Radio Zlin 24/7, ata luan rap pa ndalesë, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. Më të mirë DJ i njohur nga nga Republika Çeke luan energjike këngë DJ. Me ka internetit cilësi dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë playlist organizuar mirë dhe Dj këngë nga kudo të botës, në çdo vend me Radio Zlin. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Qetësohuni dhe për të marrë argëtuan me Radio Zlin.

Vend: Czech Republic

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations