Radio Samson

Info koment Stacione raport
Radio Samson decorates its playlist for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Samson broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative në bazë të përmbajë nga çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Official website of Radio Samson is www.radiosamson.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations