Radio Crocodile

Info koment Stacione raport
Transmeton Radio Krokodyl linje 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Krokodyl ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, ata gjithashtu kanë programe për bashkësitë etnike (Gjermanisht, I Uellsit, Irlandez dhe spanjisht), Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj. Faqja zyrtare e Radio Krokodyl është www.krokodyl.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations