Radio Jizera

Info koment Stacione raport

Radio Jizera është Choice stacioni në internet dhe FM radio e njerëzve. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 2008 stacioni komunitetit Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe Çeke Rebublic dhe Përtej. Radio Jizera ofron më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Faqja zyrtare e Radio Jizera është www.radiojizera.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations