Radio Humor

Info koment Stacione raport

Radio Humor nuk është një program muzikor të bazuar radio as një radio për informacion dhe as edhe një radio për lajme apo diçka tjetër, por kjo sigurisht është një radio që është gjithnjë e më shumë u përkul drejt llojit të programeve që i bën njerëzit të qeshin, që i bën njerëzit të lumtur dhe Radio Humor është në fakt një komedi e bazuar radio.
Radio Humor adresa website zyrtar është www.abradio.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations