Radio Folk CZ

Info koment Stacione raport

Radio Folk CZ broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Folk CZ broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Folk CZ website address is radiofolk.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations