top logo
Radio Ethno broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, both music and spoken word in hi-fi stereo. Radio Ethno broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër. Official website of Radio Ethno is www.ethnoradio.cz
Radio Etno
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Czech Republic : Radio Etno ]