Radio Depeche Mode

Info koment Stacione raport

Luan vetëm kompozimet e kësaj legjende të muzikës elektronike britanik. Playlist gjithashtu përmban disa trajton në formën e regjistrimeve nga koncerte të gjalla, Remixes dhe versionet kopertinën e Depeche Mode këngët.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: radio-Depeche-mode

FaceBook: rockjeslusnamuzika

Cicëroj: Rockovyradio

Vend: Czech Republic

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations