Radio tunxh

Info koment Stacione raport

Radio Dechovka është zgjedhja stacioni i njerëzve online dhe radio FM. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 2000 Stacioni komuniteti Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe të Republikës Çeke dhe më tej. Radio Dechovka japin më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Faqja zyrtare e Radio Dechovka është www.dechovka.net

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations