Radio Kontakt Liberec

Info koment Stacione raport
Radio Contact Liberec broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Contact Liberec broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër. Official website of Radio Contact Liberec is www.rcl.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations