Radio Cesky Jukebox

Info koment Stacione raport

Radio Cesky Jukebox luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u boared duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Pasi të keni një mendje për Radio Cesky Jukebox ju vetëm do të keni llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.

Radio Cesky Jukebox adresa website zyrtar është www.radioo.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations