Radio Rasti

Info koment Stacione raport
Cas Radio decorates its playlist for a social and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një të ndryshme të programeve informative dhe argëtuese, Cas Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative në bazë të përmbajë nga çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. www.casradio.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations