Radio Rasti Zlínsko

Info koment Stacione raport

Radio Cas Zlinsko është një stacion ndërkombëtar online radio duke luajtur një të freskëta, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Radio Cas Zlinsko është një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata të cilët tashmë kanë një lidhje të fortë me Republikën Çeke. Faqja zyrtare e Radio Cas Zlinsko është www.casradio.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations