Metal Heart Radio

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve Metal Heart Radio transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur Metal Heart Radio ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.metalheartradio.com

Email: radio@metalheartradio.com

FaceBook: metalheart radio në internet

Gjuhe: çek

Numri i kontaktit: +420 604 525 255

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations