Hradec Kralove FM

Info koment Stacione raport

transmeton Cro Hradec Kralove FM 24/7, ata luan non-stop rap, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, e butë etj muzikë live në internet. Më i mirë i njohur DJ-së nga Republika Çeke luan energjike këngë DJ. Me ka lidhje interneti cilësisë, dëgjuesit mund të gëzojnë playlist organizuar mirë dhe Dj këngë nga kudo të botës, në çdo vend me Cro Hradec Králové FM. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës, ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të duan. Qetësohuni dhe për të marrë argëtuan me Cro Hradec Kralove. Faqja zyrtare e Cro Hradec Kralove është www.rozhlas.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations