top logo
Hitrádio Pop&Rock is a musical program based radio in Czech Republic. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. As human beings, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, Hitrádio Pop&Rock joints community as a platform and exchange ideas of music. Official website of Hitrádio Pop&Rock is www.hitradiofmplus.cz
Hitrádio Pop&Shkëmb
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Czech Republic : Hitrádio Pop&Shkëmb ]