Dandy Radio

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top class music based on the preferences of their listeners its really easy for Dandy Radio to cater for a more broader range of audiences with their programs and songs selection.

Dandy Radio official website address is www.dandyradio.com

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations