CRo Radio Wave

Info koment Stacione raport

CRo Radio Wave broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, CRo Radio Wave broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

CRo Radio Wave website address is wave.rozhlas.cz

Vend: Czech Republic

loading...

Popular Stations