Cro Plzen

Info koment Stacione raport
CRo Plzen is a hit live online radio station broadcasting from Plzeň, Czech Republic. Ky stacion radio luan muzikë artistit Çeke Republikane me gjini të ndryshme si klasike dhe kulturës gjatë tërë kohës. Kjo është një nga më të stacionit radio popullor në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Official website of CRo Plzen Czech Republic is www.rozhlas.cz/plze

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations