Radio Ostrava

Info koment Stacione raport
Cro Ostrava është një hit jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Republika Çeke. Ky stacion radio luan muzikë artistit Çeke Republikane me gjini të ndryshme si lajme, klasike dhe kulturës gjatë tërë kohës. Kjo është një nga më të stacionit radio popullor në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Faqja zyrtare e Cro Ostrava Republikës Çeke është www.rozhlas.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations