Cro České Budeiovice

Info koment Stacione raport

Cro Ceske Budeiovice është një hit jetojnë transmetimi online radio stacioni nga Republika Çeke. Ajo luan muzikë artistit Çeke Republikane me zhanre të ndryshme si lajme dhe këngë gjatë tërë kohës. Kjo është një nga më të stacionit radio popullor në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Faqja zyrtare e Cro Ceske Budeiovice Republika Çeke është www.rozhlas.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations