Country Radio

Info koment Stacione raport

Në 1961, Hall Country Muzikë of Fame, Country Music Hall i Vendit, u hap për herë të parë. Që atëherë, ka pasur një total prej 136 personalitete, kryesisht interpretues të cilët kanë fituar punën e tyre për zhvillimin e muzikës vendit. Të paktën pesëmbëdhjetë prej tyre do të mbahet mend gjatë fundjavës në Dvorana Lavdisë. Dëgjoni Country Radio shtunën 21 dhe të dielën 22.10.

Adresa e internetit është www.countryradio.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations