Vendi Radio cz

Info koment Stacione raport

Country Radio cz është një stacion radio private, e cila u themelua në gusht 1991 si stacion vendi i parë format muzikë në Europe.COUNTRY Radio është një kompani me përgjegjësi të kufizuar. E drejta ekskluzive për shkatërrimin e kohës radio reklamat Country Radio, kompania Vendi dhe perëndimore Ltd.COUNTRY RADIO është anëtar i Shoqatës së Private Transmetimeve (APSV)COUNTRY RADIO transmetuar një program në të njëjtën kohë në vijim frequencies.COUNTRY RADIO format stacion muzikor që transmeton në veçanti: vend, popull, muzikë, 60vjet th, muzikë Tramp, Bluegrass, muzikë, Skocez, Irlandez, australian, Rock klasik 'n’ rrotull, Rock jugore, dhe më shumë. Vendi Radio cz adresa zyrtare e internetit është radioblanik.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret: /

loading...

Popular Stations