Color Music Radio

Info koment Stacione raport
Color Music Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Color Music Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip Hop me Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.
Color Music Radio official website address is www.radiocolor.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations