english Impuls

Info koment Stacione raport

Tërheqjen e programeve të Česky Impuls është patjetër muzika lokale që luan për dëgjuesit e tyre gjatë tërë kohës sa radio thekson gjithnjë e më shumë në gjërat e përgjithshme së bashku me muzikën që ndikon në popullaritetin e një radio që vijnë afërt me vëmendjen e dëgjuesit e tyre më shumë dhe më shumë.
Cesky Impuls adresa website zyrtar është www.ceskyimpuls.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations