autobus Radio

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar një lloje të ndryshme të godet Bus Radio është gati të angazhohen ju me këtë stacion emocionuese dhe të angazhohen në radio që është në dispozicion për të gëzuar për të gjithë rreth botës dhe për më tepër radio është gjithashtu në linjë 24/7. Kështu, në qoftë se ju pëlqen Bus Radio goditi butonin luajnë dhe të gëzojnë muzikë e zgjedhjes suaj me radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.busradio.maweb.eu

FaceBook: busradio.cz

Vend: Czech Republic

Zhanret:

loading...

Popular Stations