Momente muzikore

Info koment Stacione raport

Muzika më e mirë angleze dhe greke! Vetëm në momentet muzikore. Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. Në rast të momenteve muzikore, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.xat.com/MusicMoments

Gjuhe: English, Grek

Vend: Cyprus

Zhanret:

loading...

Popular Stations