top logo

Radio Hoyer 1 transmeton dy Willemstad, Netherlands Antilles dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Botërore Muzika, Më 40 / Pop, Adult Bashkëkohor por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Radio Hoyer 1 Vizioni kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

Radio Hoyer 1 Adresa zyrtare e internetit është www.radiohoyer.com

Radio Hoyer 1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Curacao : Radio Hoyer 1 ]