top logo

Radio Salsa transmetuar 24 orë në ditë. Ata janë një nga stacioni popullore radio e Kubës. Posaçërisht ata janë të përkushtuar për të salssa muzikë. Radio Salsa gjithashtu luan hit këngë nga zhanret e ndryshme si pop, shkëmb, shpirt, r dhe b, hip hop, etj klasik. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15-25 vjeç. Adresa zyrtare e Radio Salsa është acariciamesp

Radio Salsa
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Cuba : Radio Salsa ]