Radio Varazhdinit

Info koment Stacione raport

Radio Varazdin ndërthurje e traditës dhe modernitetit, kreativiteti dhe profesionalizmi. Ajo u krijua me iniciativën e hamams të Varazdin, dhe së pari filloi transmetimin korrik 10, 1945 ne mbrëmje. Radio Varazdin janë gjithashtu radiostacionet e para lokale në Kroaci.

Qarku i Radio Varazdinit ka një lëshim, dhe duke dëgjuar dhe Meñimurje dhe Kopriviničko Križevci, kështu që është një zgjedhje e shkëlqyeshme për promovim dhe botim në kroatishten veriperëndimore.

Radio Varazdin ushqen prodhimin e vet të një cilësie të lartë informues dhe është një anëtar i shquar i shërbimit Media. Gazetarët Radio Varazdin edukuan njerëz me përvojë, të cilët janë rregullisht të parët në skenë. Kontributet dhe informacionet e tyre goditën fillimisht vizitorët në vesh dhe në internet. Dëgjuesit Radio Varazdin janë të të gjitha moshave, dhe dëgjuesi mesatar është i punësuar, ka një minimum arsimimi të shkollës së mesme, është e martuar dhe ka të ardhura mujore mesatare dhe më të larta.

Radio Varazdin e njihte si një burim të besueshëm informacioni dhe një shërbim cilësor për qytetarët, dhe si mik i të gjithë familjes.

Adresa zyrtare në internet e Radio Varazdin është www.radio-varazdin.hr

Vend: Croatia

Zhanret: / / /

loading...

Croatia Radio Stations

Popular Stations