Të kthehemi në një botë pak Oldies muzikës rock. Radio Retrovizor luan më popullore muzika 80 e rok për dëgjuesit e tyre nga programet e tyre të para të ditës. Muzikë Rock i vendit ka stilin e vet dhe pasion dhe një nga 80-së janë më shumë në rrugën nostalgjik, por me dëgjuesit Radio Retrovizor mund të gëzojnë ato muzikë të bukur rok.
Radio Retrovizor adresa faqen zyrtare është www.radioretrovizor.yolasite.com

Radio Retrovizor
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Radio Retrovizor ]