Radio Neandertalit Krapina

Info koment Stacione raport

Radio Neandertalit Krapina luan të gjitha muzikë shumë të mirë nga Kroacia në fillim të ditës dhe të transmetimeve të tyre. Vetëm muzikë më të mirë rok janë luajtur për të gjithë dëgjuesit e radio në shtëpi dhe jashtë vendit. Me dëgjuesit Radio Neandertalit Krapina mund të merrni në kontakt me shumë gjëra popullore muzikore të Kroacisë.
Radio Neandertalit Krapina adresa faqen zyrtare është radioneanderthalkrapina.yolasite.com

Vend: Croatia

Zhanret: /

loading...

Croatia Radio Stations

Popular Stations