Radio Nasice

Info koment Stacione raport

Radio Nasice u njoftua parë 26 Nëntor 1966. Fjalët e para në Radio Nasice udhëzuar audiencën në emër të themeluesit të Kuvendit të Komunës së Našice dhe organizatave politike Mr. Dejanic Qeveria. Në krye të ekipit të atëhershëm Radio Stacione Našice ishte Vladimir Micka. Prezantuesit e parë ishin: Branko aktor dhe Zdenko Paviç, Drejtuesi teknik Zeljko Bobek.
Radio Nasice është një kompani me përgjegjësi të kufizuar në pronësi të Nasice Qyteti Komunës Podgorač, Fericani Đurdenovac dhe Ulët Motičina. Programi arrin 12 të punësuarit dhe një numër i kontribuesve të rregullta. Me përvojën e kolegëve më të vjetër, dridhje dhe liria e shprehjes publike jep ekip i ri, i cili është nga viti 1991 njohuritë e tyre në ushtrimin e një programi radiofonik fituar vetëm nga Radio Nasice. Personelit të cilët kanë marrë hapat e parë ka filluar në shtëpinë tonë, sot ata janë udhëheqësit e suksesshme në televizion dhe radio, korrespondentët dhe bashkëpunëtorët e Radio dhe shtypit.

Radio Nasice adresa faqen zyrtare është www.radionasice.hr

Vend: Croatia

Zhanret: / /

loading...

Croatia Radio Stations

Popular Stations