Radio Drava – Koprivnica 92.5

Info koment Stacione raport
Duke qenë i pari në paraqitjen lajme nga Koprivnica dhe rrethinat e saj në fushën e kulturës, ekonomia dhe politika, sportiv, entertainment.playing të mirë muzikë brendshme dhe të jashtme me të cilat ne jemi të njohur … argëtim, natyror, objektiv, qenie “NË” ne cdo menyre … një detyrë që nuk është kurrë ajo nuk do të ndalet!
Ne kemi rritur në një audiencë prestigjioze për audiencat urbane në qytetet e Koprivnica dhe Koprivnica-Križevci County. Radio Drava adresa website zyrtar është radio-drava.hr

Vend: Croatia

Zhanret:

loading...

Croatia Radio Stations

Popular Stations