Radio Dalmatino is a online music radio station. Radio Dalmatino broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Dalmatino has something for all discerning music lovers.

Radio Dalmatino website address is djtino.eu

Radio Dalmatino
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Radio Dalmatino ]