top logo
Pomorski Radio is a live online Croatian radio in Bakar, Croatia .Pomorski Radio broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Pomorski Radio are committed to promote Bakar, Croatia Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Pomorski Radio official website address is www.pomorskiradio.hr
Pomorski Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Pomorski Radio ]