Gold FM Velika Gorica broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Gold FM Velika Gorica broadcasts diverse local productions.

Gold FM Velika Gorica official website address is www.prvi.hr/gold

Gold FM Velika Gorica
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Gold FM Velika Gorica ]