top logo

Antena Hits është një pozicion eufoni internet wireless. Antena Hits transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të lartë të asgjësë, gjendje e dëshpëruar, popull, Grupimi dhe penalizimi neoklasik. Hits Antena ka diçka për të gjithë dashamirët e hollë në penalizimin.

Antena Hits adresa faqen zyrtare është www.antenazagreb.hr

Antena Hits
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Croatia : Antena Hits ]