top logo
Ku shumica e radios së Kosta Rikës fokusohet në programet muzikore bazuar radio në anën tjetër radio La Super Estacion fokusohet në programet që janë flasin tregon llojin. Kjo është një nga stacioni popullore talk show dhe një lajm të bazuar radio atje ku njerëzit mund të gjeni një shumë e programeve të radios që janë të fokusuara vetëm në tregon flasin.
La Super Estacion adresa faqen zyrtare është www.lasuperestacioncr.com
Stacioni Super
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Costa Rica : Stacioni Super ]