jeta Bogota 1.130 AM

Info koment Stacione raport

jeta Bogota 1.130 AM siguron njëzet e katër orë përzierje të disa zhanreve dhe stileve të muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

jeta Bogota 1.130 AM adresa e internetit është cadenaradialvida.com

Vend: Colombia

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations