top logo

Stereo R Kolumbi radion angazhohen që sjell muzikë të mirë dhe prezantim më të mirë. Ata janë transmetuar jetojnë jo të ndaluar 24 orë programe radio online dhe ata kanë qenë në gjendje të kujdesem tyre në një mënyrë të tillë në mënyrë që ata kanë arritur një numër të madh të dëgjuesve për programet e tyre gjatë gjithë ditës.
Stereo R Kolumbi adresa faqen zyrtare është www.stereorcolombia.wix.com/inicio

Stereo R Kolumbi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Stereo R Kolumbi ]