top logo

Radio 123 Vallenato is a hit live online broadcasting music channel based on Medellin, Colombia. Radio 123 Vallenato plays Vallenato, Lokale Muzikë. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Radio 123 Vallenato official website address is www.123vallenato.com

Radio 123 Vallenato
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Radio 123 Vallenato ]