Luaj Tunja 106.6

Info koment Stacione raport

Luaj Tunja 106.6 është pararojë të eksploruar mundësitë gjithnjë e më shumë e sistemit modern të radio transmetimit. Në këtë botë të konkurrencës së ashpër në radio ose çdo nevojat e biznesit për të qenë sa më afër dhe të gjallë të jetë e mundur për klientët e tyre të dëshiruar ose dëgjuesit dhe Play Tunja 106.6 është gjithmonë me dëgjuesit e tyre me mediat e tyre sociale dhe programet muzikore.
Luaj Tunja 106.6 Adresa zyrtare e internetit është www.playtunja.com

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations