M3 Stereo

Info koment Stacione raport

M3 Stereo transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, M3 Stereo transmeton prodhime të ndryshme lokale. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.marinomillan.com.co

FaceBook: marinomillan.com.co

Cicëroj: DeTaquitoCM

Email: mmillan29@hotmail.com

Numri i kontaktit: 572 3700055

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations