FM pachanguera

Info koment Stacione raport

LA pachanguera FM është një Broadcast Online transmetimin nga qyteti i New York-ut në botë përmes internetit 24 orë, me Programim më të mirë muzikore, bërë një listë të temave është një koleksion nga hitet më të mira të Tropical Dance Music vende kolumbian dhe të tjera të Amerikës Latine si Venezuela, Peru, Ecuador, Puerto Rico, Republika Dominikane dhe Kuba. Ky turne e më të melodive përfaqësuese gjini tropikale, e cila përfshin ritmet si cumbia, më tej, vezë e rrahur, salsa, eci, Bagpipes, Vallenato ndër të tjera. janë regjistruar në gjysmën e dytë të shekullit të njëzetë, mbushur me gëzim dhe shije për një komunitet të tërë hispanike, që gëzonte, kërcenin dhe festohet me tingujt e këtyre ritmeve gjithmonë të favorshme për të bisedoj në kohë alegría.La muzikës kolumbian tropikale është një nga zhanret më të ndryshme, i rëndësishëm, popullore dhe muzikë ndërkombëtar dëgjohet, si në kompozime gëzimin e tij, ritëm, ndjenje, fun dhe mbi të gjitha palë e aromë kudo që ai dëgjon atë, dallohet për këtë arsye programimi jonë është e përkushtuar për të plotësuar një pjesë e madhe e më të artistëve të njohur interpretojnë këtë ritëm muzikor që padyshim janë konsideruar nga masa si medium më të famshme dhe kanë fituar mirënjohjen e popullit të njerëzve duke përdorur përpjekje dhe përkushtim për këtë art të bukur. La Pachanguera FM adresa website zyrtar është www.lapachanguerafm.com

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations