top logo

Fundingue provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Salsa, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

Fundingue official website address is www.fundingue.com

Fundingue
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Fundingue ]